Fondantos torták

4. Blog-születésnapom

Ismét eltelt egy év. Ismét ünnepelhetem az én 4. gyermekem 4. születésnapját 🙂 Bizony 2010. augusztus 11-én született meg a blog elképzelése a férjem (!) fejében.

Én úgy tekintek erre a blogra mint a legkisebb gyermekemre, amit én hoztam létre, ápolom napi szinten, szeretgetem, és ahogy nő-fejlődik úgy leszek én is gazdagabb sok-sok tapasztalattal és élménnyel általa.

Most nem hozok statisztikákat, minek is. Inkább írnék pár sort az elmúlt egy évről, ami igen mozgalmas volt mint a magán,mint a blog életében.

Aki kicsit is ismer tudja, hogy az elmúlt blog-évben nem voltam aktív. Ennek fő oka az volt, hogy a férjem külföldön vállalt munkát és a 3. gyerkőc-munka-háztartás háromszögbe nem fért bele már a sütés is. Akkor nem is hiányzott, épp elég volt egyedül vezényelni a mindennapokat akkoriban.

Idén januárban azonban nagy-nagy fordulatot vett az életünk. Mi is kiköltöztünk a férjem után Angliába. (Akit esetleg érdekel az ezekről szóló írásaim,  ezen az aloldalon tudja olvasgatni az itteni életünk mozzanatait.)
 
Miután itt berendezkedtünk, elintéztünk a papírokat is, kezdett hiányozni a sütés. Belevágtam,és ismét sokat-sokat tortázok, sütök. 
 
Majd nemrégiben ismét egy nagy fordulópont következett be az életemben. Lett saját domain-em, saját névvel 🙂 Elköltöztem a régi megszokott blogspotról egy modernebb admin felületre. 
Természetesen, ahogy illik az új blog új dizájt is kapott, egy itt élő kedves magyar lány tervezésének jóvoltából. 
 
Röviden és tömören ennyi történt az elmúlt évben. És most újult erővel kezdődjék egy új blog év!
 
Azért nem hagylak titeket torta nélkül ezen alkalomból sem. Külön torta nem készült erre az alakomra (mivel én éppen otthon süttetem a hasam amikor a bejegyzés megjelenik :)) .
 
De Rékám nemrégen töltötte a 7. évét, neki készült ez a kis kedves torta, amit kineveztem egyúttal blog-szülinapi tortának is. Fogadjátok szeretettel tőlem a kislányom tolmácsolásában. Bízom benne, hogy azért páran elolvassátok ezt a bejegyzést majd a nagy nyári nyaralások közepette is. 
 
Köszönöm, hogy vagytok és olvastok.
 
Szeretettel
PiciJuci
 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
 
 PiciJuci Cukrászdája  a Facebookon is megtalálható, csatlakozz Te is hozzánk!

 

 

 

Szólj hozzá