Rólam, elérhetőségem

Kedves Olvasóim!

Úgy érzem ideje, hogy egy picit a blog mögötti életbe is bepillantást nyerjetek.

A blogom 2010-ben azzal a céllal indult, hogy megörökítsem a konyhai ténykedésem, mintegy modern receptes könyv, digitális lábnyom 🙂

Aztán a torta mániám kinőtte magát, egyre több barát, ismerős szerette volna ha én készítem szerettei születésnapjára a tortájukat. Igyekszem minden egyes tortát úgy készíteni mintha magunknak csinálnám, nem spórolok ki belőle semmit ami belevaló. Az évek folyamán sikerült pár tortát kiadni a kezeim alól, de még mindig azt mondom, hogy kevés olyan van amire igazán büszke vagyok…….ejnye örök méltatlanság.

De talán ez visz előre, ez hajt, hogy mindig szebbet-jobbat-finomabbat készítsek.

A valós életben Angliában élek és három gyerkőc életét menedzselem naponta. A nagylányom idén 18 (jaj nekem ), a fiam 9, a kislányom pedig 7 éves lesz nemsokára. Ők teszik ki az életem legfontosabb részét, a torták csak utána ha marad időm és energiám.

Itt említeném meg az én Drága Férjecskémet is, aki nélkül sehol sem lennék. Nem csak Apa és Társ, de munkatárs is egyben. Sok közös projekten vagyunk túl együtt. Köztük a blogom is, hiszen az ő biztatása nélkül ez sem lenne, nem is beszélve a technikai háttérről. Mint szponzor is említést érdemel (igaz Apácska?) , illetve mint kreatív tanácsadó is részt vesz a team munkában sokszor.

Nos, így néz ki a PiciJuci Cukrászdája a háttérben. És igen, még mindig csak egy virtuális cukrászda ez. Hogy ezt miért emelem ki ennyiszer?

Sokan hiszik, kérdezik, hogy hol található a cukrászdám, hisz a blogom fantázianeve megtévesztő. Sajnos még csak itt, a virtuális térben vagyok elérhető.

Szeretettel: PiciJuci

 

Ha írnál nekem:
szokejudit73@gmail.com

 

Mottó: “Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.” (Stephen Dolly)

Végy egy kilogramm jó meleg szeretetet! Szitáld át a türelem szitáján, nehogy pletykamag kerüljön bele! Gyúrd össze egy tojásnyi kedvességgel és takard le tiszta jókedvvel. Ha megkelt süsd meg a kitartás tüzénél. Szórd meg asszonyi kacagással és tégy rá pár csepp nyugodt megfontolást. Vágd fel annyi darabra, hogy eggyel mindig több legyen, mint ahányan az asztalnál ültök, hisz mindig akad valaki aki még rászorul! 

 

P4190102

Szólj hozzá