2014. március 6.

Hát eltelt a suliból már a második hét is lassan. Végre valahára nem azzal telik a hajnali 6-7 óra közötti idő, hogy Rékát fel kell töltenem a naphoz elegendő “szeretet energiával”. Így neveztem el a reggeli ölelés-szeretet rohamot amit az első időben Réka igényelt a nap elviseléséhez.
Marcinak elegendő volt pár puszi-ölelés kombó is, ő már tudta miként is telik egy iskolás napja.

A héten ismét csupa jó dolog történt velük az iskolában. Kedden kaptak egy magyar anyanyelvű tanító bácsit, aki majd angolra fogja őket tanítani. Ettől nagyon boldogok lettek, és mi is. Tegnap találkoztunk is vele, nagyon segítőkész, kedves, értelmes ember. Bízom benne, hogy a segítségével gyorsan fognak haladni és legalább a napi dolgok könnyebben fognak menni a számukra.

Ma volt a könyv világnapja alkalmából rendezett érdekes nap. Itt ez úgy zajlott, hogy a gyerekek beöltöztek a kedvenc könyvük karakterhősének. Ezt mi egyenlőre úgy oldottuk meg, hogy az Aldiban vásároltunk Batman, illetve Csingiling ruhákat….ebben mentek ma suliba. Még a tanárok is beöltöztek, szóval vidám napjuk volt.

A héten már harmadik napja nincs reggeli sírás, sőt mi több már az iskola udvarában elválunk, egyedül mennek be a suliba. Ez számunkra hatalmas öröm………..szépen lassan haladunk előre.

Szólj hozzá