2014. február 12.

Ma egy kicsit a bevásárlóközpontokról és az ott található sütis dolgokról mesélek. 
Eddig csak a Tesco Extrába jártunk bevásárolni,ami nagyon fárasztó és rengeteg idő. Elsősorban a mérete miatt. Ugyanis az otthoni nagy tesco-k is sokkal kisebbek mint ez, pedig a város ahol lakunk egy közepes méretű városka.

Szinte minden kapható……..sütis alapanyagokból akkora a választék, hogy elájulok. Van legalább 3-4 féle kiszerelésben és típusban fehér és színezett marcipán, fondant, icing, fondant cukor. Muffin papírról és egyéb szórócukrokról nem is beszélve. Rengetek sütemény alappor és külön lisztek is bekeverve ehhez-ahhoz. Ezeket annyira nem tanulmányoztam, bevallom.

Aztán amitől el vagyok ájulva az a sok féle ízű gyümölcszselék és velők, lekvárok……..ohhhh. Szép lassan kóstolgatom az itteni kínálatot. De egy- egy ilyen bevásárlós nap leszívja az energiámat, mivel egy maratont lefutsz mire minden a kosaradba landol, nem is beszélve az időről. Fél nap simán elmegy és akkor még csak egy boltban voltál.

Ma volt szerencsénk elmenni a Morrisonsba. Telitalálat. Rengetek friss hús, felvágott, friss gyümölcs és zöldség, kenyér és pékáru. Igazi kenyér végre………mert eddig amiket ettünk egyik sem volt hasonlítható az otthonihoz. Eddig………rászokok a Morrisonsra asszem 🙂

ITT van Dóri  kiváló beszámolója az itteni kínálatról.…..(köszi Dóri itt is)

Szólj hozzá