2014. május 13.

Mint azt az előző posztban említettem, megvolt az első Magyar Majális az Orford parkban. =C3=96sszesen 44  (+2 benéztek) magyar érezte azt, hogy egységben az erő 🙂

Na de lássuk mi miért és hogyan történt.
Van itt  öt-hat olyan kisgyermekes család akikkel szoktunk többször is találkozni a parkban, általában hétvégenként vagy a szünetekben, ha az időjárás engedi.
Aztán egyik este a férjemmel beszélgettünk, hogy milyen jó lenne egy közös bográcsozás- úgy magyar módra.

Másnap én ezt gyorsan tovább gondoltam és meg is hirdettem, hogy tartsunk egy batyus bulit az Orford parkban, még azon a héten szombat délután. Aki eljön ott lesz- mi megyünk. Csak és kizárólag a facebook-on hirdettem meg az eseményt, illetve kértem meg azokat akik meg lettek hívva, hogy szóljanak azoknak is akiket szívesen látnának ott. Szerettem volna ha megmarad a családias jellege az egésznek.

Lelkesen sütöttünk a csajokkal, találgattuk ki mit süssön, mit kellene vinni. Summa summárum, május 3-án szombat délután az időjárás anya is úgy gondolta, hogy megmutatja, hogy van itt napsütés és meleg. A sütiket folyamatosan a hűvösre kellett húzni, hogy ne olvadjanak szét. Előkerült a foci, a jókedv, a süti…….és némi jóféle hazai pálinka is 🙂

Amire nem számítottam, hogy épp ezen a hétvégén fog kitelepülni valami vursli féleség körhintákkal, dodzsemmel. Ami jó is volt, meg nem is. A gyerekes családok a zsebükbe nyúlhattak emiatt, és némileg széthúzta a csapatot. Na de majd legközelebb!!! Mert abban megállapodtunk, hogy még összejövünk máskor is.

Szólj hozzá