2014. július 7.

Ismét eltelt jó sok idő az utolsó írásom óta. Ennek oka nagyon prózai,sok-sok torta került ki a kezeim alól ami sok időmet vitte el.

Egy örvendetes dolog is történt a múlt héten. A blogom most már saját domain alatt fog élni. Elhagytam a jó öreg blogspotos felületet és áttértem egy saját domainre: picijuci.com olyan jó leírni 🙂 Ez még ugyan számos feladattal jár számomra, hiszem a két kezelőfelület nem mindenben teljesen kompatibilis,és van amit nem lehetett automatizálva áthozni, de lassan haladok, egyszer csak a végére érek,és akkor lesz egy csodaszép, modern blogocskám nekem is. Mert megérdemlem 🙂

Viszont történ az elmúlt hetekben valami, ami nem hagy nyugodni. Leírom ide, hátha akkor helyére kerül bennem a történet.
Adott vagyok én és a férjem, és adott egy kinti magyar hölgy aki sokat segít az ide érkezőknek. Elég jó viszony (talán barátság) alakult ki közöttünk. Volt egy szombati találkozó megbeszélve több személy részvételével, amit ő elfejetett. Ami nem gond, ha nem akkor értesülsz róla a facebook-on keresztül amikor már épp a cipődet húzod a találkozóra indulván. Leszerveztél mindent, előző nap a beledet is kidolgoztad, hogy a szombat délelőttöd szabaddá tedd. Az illető pedig elfejeti a találkát, de még csak nem is szól, hogy akkor ez van.
A találkozó máshol meg lett tartva nélküle, az illető este a facebook-on keresztül ír egy őszinte és hosszú levelet miszerint nagyon szánja-bánja, és hogy mi történt amiért elfejtette.. Én naivan azt hittem, hogy akkor őszinteségre lehetek én is őszinte. Óriásit tévedtem. Szó szót követett, az illető arra sem volt hajlandó,hogy legalább telefonon beszéljük át a dolgot. Szerinte én megbántottam,és nem tisztelem őt.
Kérdem én, ha valaki őszinte a másikkal,és nem kertel azt elmondani, és aztán mikor a másik valamit félreért nevetve hívja a másikat hogy beszéljük meg………..az nem tiszteli a másik embert?
Én úgy érzem ez pont fordítva van. Nem tudom hova tenni a dolgot magamban. Én nem érzem, hogy hibáztam volna, vagy megbántottam volna őt. Szerintem épp az nem normális emberi reakció amikor valaki felhív, hogy hahó beszéljük már át, a másik pedig rányomja a telefont. Szerintetek?

Tényleg nem tudom miért viselkedett így. De tanultam ismét valamit, nem szabad őszintének lenni,itt legalábbis nem 🙁

20140622_115032

20140622_125030

Szólj hozzá