Egyéb,  Krémes torták,  Uncategorized

PiciJuci 6. blogszületésnap/ PiciJuci blog 6th. Birthday

Ismét eltelt egy év. Ismét idősebb lettem  lett a blogom is egy évvel. Ma van a blogom 6. születésnapja! 2010. augusztus 11-én hoztam világra a negyedig gyermekemet, azaz a blogomat.

Magamat is meglepő módon, de még mindig kitartóan vezetem. Még mindig élvezem megmutatni az újabb alkotásaimat. Nem titkolt szándékom továbbá a receptjeim elektronikus tárolása is így, hogy majd a gyermekeim tudják hasznosítani azokat. Tapasztalataim, kiötlött receptjeim megmaradnak az utókornak eképpen.

Most jöjjön egy kis visszatekintés az elmúlt egy évre.

Természetesen az élet most is tartogatott számomra változásokat. Még tavaly említettem ITT , hogy valami készül, ismét valami történik. Ez nem volt más mint, hogy elköltözünk egy nagyobb házba, nagyobb új konyhában alkothatok végre. Mindez maradt a UK-ban természtesen, abban a városkában ahol éltünk-élünk most már 2,5 éve. Nekünk ez nagy lépés volt az életünkben, akik itt élnek tudják miért.

Azóta kényelmesebben, nyugodtabban élünk. Ismét kipipálhattunk egy fontos lépést az életünkben.

Most sem hagylak titeket azért torta nélkül 🙂  Külön torta most sem készült a blogszülinapra, melynek azon egyszerű oka van, hogy a fiunk 9-én ünnepli a születésnapját, neki készül torta (a blognak külön már nem).

Köszönöm, hogy 6. éve velem vagytok, olvastok, véleményeztek , használjátok a receptjeimet. Facebook oldalamon folyamatosan láthatjátok , kommentelhetitek a jövőben is alkotásaimat, melyet igyekszem több hasznos cikkel is kiegészíteni a cukrász világ érdekességeiből csemegézve.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Remélem jövőre veletek ugyanitt találkozunk!

Baráti öleléssel: PiciJuci

PiciJuci 6. blogszületésnap/ PiciJuci blog 6th. Birthday bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva