Csokis,  Egyéb

PiciJuci 5. blogszületésnap

Ismét eltelt egy év, ma ünnepli a blogom az 5. születésnapját. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennyi éve kitartóan vezetem a blogot, próbálok újat hozni, megújulni időről-időre. Az olvasóim tábora szépen növöget a blog Facebook oldalán.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Idén sem terhellek titeket statisztikákkal, ezek csak számok és nem jelentenek túl sokat. Erre rájöttem az évek során, hogy nem a számok jelentenek visszaigazolást arról, hogy valamit jól csinálok.

Sokkal inkább az ha egy-egy kedves hozzászólással nyugtázzátok, hogy olvastok, hogy vagytok, hogy kedvelitek amiket készítek. Ez az igazi mozgatóerő a fejlődéshez, a tovább lépéshez.

Arra gondoltam ha már eltelt 5 év akkor épp ideje, hogy megosszak veletek 5 fontos dolgot magamról. (Azoknak aki nem ismernek, vagy azoknak akik azt hiszik ismernek.)

1. Az életem mozgatóereje a családom. A férjem és a három gyermekünk. Mindent nekik rendelek alá, nincs semmi fontosabb az életemben náluk. Még a sütés sem.

2. Észak-nyugat Angliában élek a családommal egy igazi angol kisvárosban. Májusban voltam 42 éves, 41 évesen kezdtem új életet külföldön.

3. Nem dohányzom, nincs semmilyen káros szenvedélyem. (Hacsak a süti függőség nem nevezhető annak 🙂 )

4. A lányom szerint egy pszichológus veszett el bennem. Nagyon szeretek segíteni az embereknek. Ez sajnos sokszor visszaütött, ma már megfontoltabban teszem ezt.

5. Nem bírom az éjszakázást. Nincs az a torta vagy elfoglaltság ami előbbre való lenne annál, hogy az éjszakát ne alvással töltsem. Mind a három csemetém hosszú ideig éjszakázott pici korában, azt hiszem egy életre valót kiéjszakáztam mellettük. Most már aludni akarok éjszakánként.

 

images

Röviden ennyi gondolat jutott eszembe a blog-születésnapom kapcsán.

Nemsokára egy újabb célomat fogom tudni kipipálni, de erről akkor értesülhettek majd ha eljön az ideje. 🙂

Köszönöm, hogy vagytok, hogy olvastok.

Szeretettel PiciJuci

PiciJuci 5. blogszületésnap bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva