Emeletes torták,  Fondantos torták

Art & Design torta a nagylányom 18. születésnapjára

Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az én első-szülöttem ma ünnepli a 18. születésnapját.

De nem menjünk a dolgok elébe ennyire. A készülődés már úgy egy  hónapja kezdődött.

Akkor kaptam meg A TORTA fotót, hogy neki most ez a stílusú torta teszik, és ha esetleg arra vetemednék (nana, majd nem), hogy  szülinapi tortát készítek neki akkor valami hasonló jó lenne 🙂 Pffff.

Az ajándék már jó előre megvéve, ami nem más mint egy repülőjegy haza Magyarországra épp a születésnapjára időzítve. Ez volt a kérése, és milyen egy szülő ha a gyereke nagyon szeretne valamit? Bizony minden követ megmozgat, hogy teljesítse szerette kérését.

Szóval ezekben a pillanatokban amikor olvassátok, és amikor Ő épp ma 18. évét betölti nincs velünk. DE.

Egy héttel előbb rengeteg titkos szervezkedés után egy előrehozott szülinapi partin megkapta a hőn áhított repjegyeket. Tehát a torta is egy héttel előbb lett felvágva, de az élet már csak ilyen, produkál efféle kényszer helyzeteket.

Na de nézzük a tortát is. A hőn áhított torta egy 3 emeletes csoda volt, nekem kisebbre kellett vennem. A színek sem voltak épp kedvesek velem, sokkal pasztelebb színeket szerettem volna, de a festék nem így gondolta.

De élve az alkotói szabadságommal elneveztük közösen Art & Design tortának (ezt tanulja ugyanis itt), és abban maradtunk, hogy én épp ilyenre szerettem volna 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nézzük belül mit is tartalmazott, mert volt cucc benne rendesen.

Az alsó torta 4 réteg kakaós piskóta között egy réteg menta szószt azon mentás marcipánt , majd pedig étcsokoládés trüffel krémet kapott.

A felső pici szívecske pedig citromos-joghurtos krémet kapott.

Isten éltessen Drága -nagykorú-Nagylányom!!!!!

PiciJuci Cukrászdája  a Facebookon is megtalálható, csatlakozz Te is hozzánk!

 

 

 

 

 

Szólj hozzá