Figurás torták,  Fondantos torták

Tavaszra hangolódva

PiciJuci: Tavaszra hangolva
PiciJuci: Tavaszra hangolva
=C3=93=C3=93=C3=93, de nagyon szerettem készíteni ezt a tortácskát. Mert bizony, ez nem több, mint egy 12 szeletes tortácska lenne………..egy kis optikai tuninggal.
Ezt a fajta megoldást még sosem használtam -eddig-, de mivel itt ismét teljesen szabad kezet kaptam a megvalósításban kihasználtam az alkalmat:)
Amikor ezt a tortát elkezdtem fejben megtervezni, még csak annyi volt meg, hogy tavaszi hangulatú-fiatalos, vidám legyen. Aztán megszületett az eper ötlete (fondantból készítve), majd kezdett a többi részlet is kivilágosodni bennem az egyik hajnali 3 körüli ébredésem alkalmával. 
Mert bizony, aki megfertőződött a “cake vírussal’ az hajnali óráiban nem alszik, hanem jár az agya a színeket, a formákon, a figurákon, az összhatáson, a technikai megvalósításon.
PiciJuci: Tavaszra hangolva

Itt is, mint oly sokszor már -hála az égnek- annyi volt az instrukció, hogy sima csokikrém legyen belül, minden mást én találjak ki. Nem is tétlenkedtem, járt az agyam rendesen, és számomra is egy nagyon tetszetős szín- és formavilágú tortát “szültem meg” Mara 15. születésnapjára.

8 hozzászólás

Szólj hozzá