Figurás torták,  Fondantos torták

Thomas és a félemeletes torta története

PiciJuci: Thomas
Akinek van pici fiúgyermeke az tudja, hogy legalább egyszer az életben kell hogy legyen neki Thomas-os tortája………..mert anélkül nem élet az élet a 3 éves fiúk körében.
Kedves kolléganőm 3 éves fiának is eljött a nagy pillanata és megkaphatta Thomas ehető verzióját. 
Mivel népes vendégsereg volt hivatalos a szülinapra-ami ráadásul dupla, hiszen Apa és Fia együtt ünnepelnek- úgy gondoltam (aztán már az Anyuci is) hihi….., hogy legyen még egy félemelet is a tortán, nehogy aztán kevés legyen. 
 
PiciJuci: Thomas
PiciJuci: Thomas

A belsejét tekintve narancsos csokikrémet kapott mindkét emelet, bár kacérkodtam vele, hogy a félemelet más ízű legyen, de mivel nem egyeztettünk ez ügyben inkább maradtam az eredeti elképzelésnél. Rögtön dupla adag krémet főztem, mert ha már megmarad egy fél piskóta, akkor maradnia kell egy kis krémnek is hozzá……… a 3 éhes szájú kölkömnek meg az Apjuknak:)

A dekoráláshoz semmi elképzelésem sem volt a kezdetén , csak annyit tudtam, hogy Thomas majd a “hegyből” fog kivonatozni (eredeti ötlet Pixietől-engedéllyel), aztán ahogy felkerült a sín, meg a vonat, valahogy a piros került a kezembe és onnan már jött magától a díszítés további része.
=C3=96sszességében egy vidám kis torta lett azt hiszem.

8 hozzászólás

Szólj hozzá