Figurás torták,  Fondantos torták

Scobby Doo v4.0

 Ismét megtalált Scobby Doo, immáron negyedszer. Azért igyekeztem ismét más megvilágításban elkészíteni mint az eddigieket, és most az oldalára is készítettem a fimben lévő figurákból is. Aztán a végén nagyon egysíkúnak találtam a végeredményt, ezért még pár fiús színű virággal is kiegészítettem , amit már tértben elhelyezve tettem fel.
Jó nagy volt a torta, hisz egy egész gyerekhad várta a szülinapi partin. 
Sima piskóta közötte főzött csokikrémmel.

És most pár szóban másról is essék szó, hiszen az élet nem csak tortákból, és annak készítéséből áll………..bármennyire is szeretnénk.

Túl vagyok az első három munkanapomon, ami 6 év gyermeknevelés után elég kemény és fárasztó volt. Ezért ha mostanában nem jelentkezem túl sűrűn kérem nézzétek el nekem, mert napi 8 óra igen kemény tempóban és agyban is igencsak lenullázó munka után az ember örül ha a saját gyerkőceivel vált pár szót, és leül a család együtt vacsorázni, ami ugyebár szintén nem csak úgy megterem.

Száz szónak is egy a vége, azt hiszem, hogy édes hobbimat egy időre felváltja a rohanás az idővel és önmagam leküzdése, az állandó lelkiismeret furdalás.  Igyekszem helytállni, hiszen az élet hozza magával a változásokat, és nekünk meg kell felelni. Ezen az úton haladok előre, de most egy időre csak a saját örömünkre fogom elővenni a habverőt.

4 hozzászólás

  • lenjoz

    Kedves Judit !Nagyon gratulálok a tortához, mert a tökéletesen sima bevonat és a figurák kidolgozottsága , valamint a végleges összkép tökéletes összhangot ad. Azt , hogy sikerült visszamenned a munkahelyedre ne éld meg nehézségnek, mert a mai világban nagyon nehéz munkalehetőséghez jutni, saját tapasztalatból mondom, mert a feleségem szintén hat év után szeretett volna visszamenni régi helyére, de sajna akkor szembesült vele, hogy a hely nem létezik. A történetem folytatása sem túl boldog, mert az elmúlt egy év alatt rájöttünk, hogy egy kétgyermekes anya nem kell senkinek 🙁 ( csak nekem )Szóval fel a fejjel , sok szerencsét és kitartást a hétköznapokhoz, de ajándékozz meg bennünket továbbra is a sok szép munkáddal amit annyian szeretünk!MÉG EGYSZER NAGYON SOK SIKERT !

  • Angi Angéla

    Juci nagyon szép lett a torta! A visszatéréssel kapcsolatban fennálló problémáidat teljes mértékben megértem, nem egészen két hónapja én is hasonló problémákkal küzdök, sajnos még mindig nem nagyon tudom egyeztetni a munkát a családdal na meg ezzel az édes hobbival ami “mindannyiunkat” megfertőzött. De azért fel a fejjel, kitartást , ne add fel!

Szólj hozzá