Figurás torták,  Fondantos torták

2 in 1 torta

Ezt a 2 in1 tortát kedves Barátnőmnek vittem babalátogatóba.
Még decemberben született a nagy barna hajú Anna baba, de a téli betegségek miatt csak most tavasszal mentünk el meglátogatni őket.
Mivel azonban látogatásunkhoz köze esett az Anyuci születésnapja is, így nem hagyhattam torta nélkül ezt az alkalmat sem. Így született meg ez a 2 in 1 torta, azaz születésnapi- és babalátogató torta egyben.
Bevallom hősiesen, hogy amikor nekifogtam sem tudtam még mi lesz belőle. Amit biztosan tudtam, hogy fehér-rózsaszín lesz, és valahogyan fele-fele módon fogom burkolni és dekorálni. Aztán amikor feltettem a fele fehér burkolatot kissé hullámosra vágva az osztásnál, majd a másik fele rózsaszín részt is, már láttam, hogy ez igazán szépségesen mutat így együtt.
Csajos- és babás egyben:)
A dekorálásnál a “kevesebb néha több” elvet alkalmaztam, a végeredménnyel kivételesen én is elégedett voltam………..és a Barátnőm is:)
Anna baba még nem nyilatkozott, de jól elvolt nálam egész délután, tehát ezt igennek vettem a részéről:)))

Belül vaníliás és csokis krémmel lett töltve -itt időspórolás miatt olyan krémet választottam, amit más torta miatt úgyis el kellett készítenem-, mivel azon a hétvégén ez volt a 4. tortám a sorban.

7 hozzászólás

Szólj hozzá