Egyéb

J=C3=81TÉKRA hívlak: húsvéti receptelő!

Húsvéti receptelő


Talán nem csak én vagyok egyedül azzal, aki szeret a húsvéti asztalra finomságokat felszolgálni a családjának, barátoknak. Ezért találtam ki a következő receptgyűjtési akciót: aki a blogomon keresztül beküldi nekem egy bevált sütemény/ torta/ hidegtál/ étel receptjét, és az elkészített életről egy fotót azt megajándékozom (sajnos nem mindenkit, hanem akinek kedvez a szerencse).

Ez nem egy torta/ süti stb. szépségverseny lenne, hanem inkább egymás segítése a húsvét közeledte előtt. Az már csak a hab a tortán, hogy a sorsolással kihúzott személy nyereményt is kap tőlem, ami nem más mint: 1 db szív alakú kapcsos- tortasütőforma., és 10 db általam készített hímzett fondant tojás.

A receptelő menete a következő lenne:

1. a blogomon (http://picijuci.cafeblog.hu/) keresztül az ún. =E2=80=9Ekövetők=E2=80=9D =E2=80=93azaz a rendszeres olvasók- tudják elküldeni nekem receptjeiket fotóval együtt, ezeket április 18-án 20 óráig várom e-mail címemre (judit@slager-klub.hu). A már publikált, de a húsvéthoz illő recepteket is szívesen várom.

2. a beküldött recepteket és fotókat =E2=80=93 készítőjük megjelölésével – folyamatosan közzé teszem a blogomban, illetve publikálom a facebook oldalamra is. Ez szabadon megosztható, lájkolható tovább. Ehhez csupán a PiciJuci Cukrászdája oldalt kell =E2=80=9ETetszikelni=E2=80=9D a facebookon.

3. a beküldött receptekből április 19-én kisorsolom a nyertest, akinek postázom a nyereményét, így már húsvétkor hasznát is veheti.

Várom a régi nagymama recepteket, az újításokat, a családi kedvenceket, bármit amit kipróbáltál már és szívesen ajánlod másnak is.

5 hozzászólás

Szólj hozzá