Egyéb

Ismét webcukrász verseny

Ismét versenyre jelentkeztem, természetesen ismét a webcukrasz.lapunk.hu oldalon Lenke és Némó versenyéről van szó. Elindult már a torta verseny is (erre még rágyúrok), de a figura versenyre már lehet szavazni ITT. Nagyon szép munkák születtek, érdemes nézelődni.
Az én munkámat a pillanat szülte – amit ha ma Réka kislányom nem lesz taknyos, és ezért kimaradtunk a családi kirándulás örömeiből- akkor meg sem születik.
Délelőtt megláttam egy fotót, amit a délutáni gyermekalvás ideje alatt formába is öntöttem.
Volt már ennél jobb munkám is, most erre futotta.
A tortaversenyre már gyúrok erősen:)))
Még pár gondolat a versenyről: a tavaly őszi verseny volt számomra az első megmutatkozásra alkalmat adó lehetőség, amit azóta sem bántam meg. Annyira nem, hogy idén már sokkal többet töröm a fejemet egy “ütős” torta ötletén (nem feledvén, hogy milyen stílusú torták állnak közel hozzám), mert amit szeret az ember és beleadja szívét-lelkét abból csak valami szépség kerülhet ki, nemde?
Az idei év első (?) webcukrász versenye már sokkal profibb és körültekintőbb szervezése számomra azt mutatja, hogy Lenke és Némó is komolyan veszi a szervezést (noha teszik ezt csupán elhivatottságból, mindenféle anyagi haszonszerzés nélkül), ahol megtiszteltetés számunkra hobby cukrászok számára az, hogy megmutathatjuk mit tudunk.
Elindult a visszaszámlálás………….de azért még nem késő egy szép-ötletes torta megsütésére!!
=C3=81prilis 12-ig még lehet nevezni, aztán jöhet a körömrágás, mert a díjak igazán kecsegtetőek.
Szóval tortára fel!!!!

6 hozzászólás

Szólj hozzá