Egyéb,  Fondantos torták

Foci labda torta, és két baráti ölelés (azaz ismét díjat kaptam)

Unokatestvérem előrehozott születésnapi köszöntésére készítettem, ugyan majd csak a hónap végén lesz a születésnapja igazából.
A korai köszöntés oka, hogy felesége február 18-ra volt kiírva második babájukkal………de a pici Laura úgy gondolta, hogy 11-én este 19.47 perckor 2900 gr-al, és 54 cm-rel meg kell születnie.
ISTEN HOZOTT LAURA!!!!
A torta alapja a t=C3=BArós gúla, mely most nem barackkal hanem citrommal lett ízesítve. Az új fűnyomócsövemet is felavathattam, mivel az alján lévő zöld fű tejszínből készült hozzá.
Két baráti öleléssel is megörvendeztettek kedves blogger barátaim a múlt héten : eggyel Angi , eggyel pedig Adryenn. Köszönöm nekik………..jól esett mindkettő!


És mint minden ilyen díj jár pár szabállyal, amit illik betartani (rajtam ne múljon):

Küld tovább öt embernek, linkeld be a nevüket és egy pár szóban írd le , hogy miért kedveled őket, a blogukat és küldesz egy virtuális ölelést.


Akinek továbbítom:
Pixie Pie, drága-kedves tortás blogger barátosném, aki mindig kisegít ötleteivel, pár biztató jó szóval. Csodálom kreativitását, precízségét………..példakép!!!

Kricky, akitől aztán lehet tanulni. Csodálom kézügyességét.

Anyatigris, aki a 3 kiskorú fiú csemete ellenére is rendkívüli ügyesen szervezi az életet, és emellett még szép tortákat is készít, segítőkész, jószívű.

Kiskukta, aki meseszép tortakölteményeket készít, isteni receptekkel örvendeztet meg bennünket. Letisztult, kreatív a munkája.

Ditta, isteni ügyesség és leleményesség, sokszor kaptam tőle biztató szót elkeseredettségemben.

Szívem szerint még további blogger társaimnak is odaadnám, de a szabály az szabály.



6 hozzászólás

Szólj hozzá